.

Verdwaald in het leven? Vind richting door coaching!

Coaching Dordrecht - NLP - HBM

In de afgelopen periode van feestdagen en sociale drukte, ervoer ik zelf weer eens hoe het is als je geen tijd hebt voor zelfreflectie. Je duikelt van de ene (leuke) verplichting in de andere. Mijn motto "even stilstaan om vooruit te gaan" werkte zelfs voor mij dus even niet. Maar nu alles weer het gewone ritme aanneemt, komt ook hier weer ruimte voor. Hoe werkt dat voor jou? Kom jij echt aan ruimte voor jezelf toe om zo te ontdekken waar je staat? Als je je af en toe 'verdwaald' voelt in het leven, kan dat erg onaangenaam zijn. In het ForYou Magazine is een mooi artikel over mijn coachingsaanpak verschenen: https://www.foryou.nl/…/verdwaald-in-het-leven-vind-richtin…
Spreekt het je aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak!