.

Kracht

Ga je met lood in de schoenen naar het werk? Heb je hulp nodig, omdat je je werk niet meer lijkt aan te kunnen? Ervaar je dat je het niet meer aan kunt om altijd maar voor anderen in de weer te zijn en niemand houdt eens rekening met jou? De dagen eindigen steeds vaker met oververmoeid thuis op de bank zitten? Je lijkt jezelf niet meer te zijn, je bent kribbiger dan ooit? Het team waarmee je werkt gaat alle kanten op, behalve de kant die jij als leidinggevende voor ogen hebt? Dan ben je hier precies aan het juiste adres om dit gevoel van onmacht om te zetten naar een nieuwe drijfkracht! L'Estro armonico staat voor coaching en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties in de breedste zin van het woord. 

Wat zijn de onbewuste drijfveren die maken dat je doet wat je doet?

Het leven bestaat uit keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Hoe helpend is het dan dat je kunt doen wat ten diepste ook bij je past! Op die manier krijg je energie van de dingen die je doet en haal je kracht uit de keuzes die je maakt in je leven. Kun je nieuwsgierig zijn naar jezelf en durf je op zoek te gaan naar je natuurlijke kracht?

Naar kracht vanuit ECHT leiderschap

L’Estro armonico is gebouwd op de filosofie van het Human Being Management (HBM). Esther Uitman-van der Leest, eigenaar van L'Estro armonico, werkt - als Certified Master of the Art & Science of Neuro Linguistic Programming (NLP), Time Line Therapist en Hypnotist - met de krachtige technieken van het NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Op basis van de ACT®-meting (de Analytical Competence Tool) onderzoeken we samen wat jouw onbewuste drijfveren zijn, waarom je doet wat je doet, wat jouw belemmeringen en talenten zijn en waar je juist energie en kracht van krijgt. Vanuit dat bewustzijn kun je het leiderschap over jouw leven oppakken en kom je volledig in je kracht te staan. 

In team- en organisatieverband brengen we alle individuele metingen bij elkaar en worden we vanuit de nieuwsgierigheid naar onszelf, als bijna vanzelf nieuwsgierig naar de drijfveren van anderen in ons team. Dat bewustzijn is een voorwaarde om het hele team in zijn kracht te zetten en te sturen op duurzame verandering.

In zeer korte tijd wordt de draagkracht en slagvaardigheid ongekend veel groter en kan het team echt verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten die worden neergezet! De kracht die daarvan uitgaat, komt uiteindelijk elke organisatie ten goede.